Mijn werkwijze

Ik werk volgens de bekendste vorm van acupunctuur waarbij ik dunne, steriele wegwerpnaalden gebruik die ik plaats op verschillende meridiaanpunten van jouw lichaam. Hier voel je niets of nauwelijks iets van. Door de naalden op deze punten te plaatsen kan de balans van je lichaam zich gaan herstellen en gaat jouw energie weer stromen.

Ben je bang voor naalden of vind je het spannend? Laat het mij dan weten, dan hou ik hier rekening mee. Een behandeling werkt juist ontspannend. Ik kan je ook effectief behandelen met andere technieken.

Hoe ziet een behandeling eruit?
In het begin besteed ik veel aandacht aan het onderzoeken van jouw vraag of klacht.

Van daaruit wordt er in overleg een keuze voor de behandelmethode gemaakt. Ook houden wij het verloop van de behandelingen nauwkeurig in de gaten door regelmatige evaluaties uit te voeren.

Met mijn zeer dunne naaldjes is het mogelijk om bepaalde energiebanen op specifieke punten op het lichaam te beïnvloeden en energiestromen in balans te brengen. Wanneer er bijvoorbeeld te weinig energie naar een bepaalde plek in je lichaam gaat, dan kan ervoor gekozen worden om meer energie naar deze plek te geleiden.

De ervaring van mijn cliënten is dat zij weinig tot niets merken van het prikken van de naaldjes. Je hoeft je daar geen zorgen over te maken. Wat daarentegen wel soms voorkomt is dat de cliënt bepaalde beweging van energieën kan voelen.

Maak een afspraak bij mij
Neem contact met mij op als je vragen hebt! Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder!